0733.16.32.16  
office@SteamCleaning.ro

Str Industriei nr 68
Ploiesti, PH

Written by Super User
Category:

PyAuto ECO Smart SRL
077000000

 

Localitate

PLOIESTI

Județ

PRAHOVA

Adresa

Str Industriei nr 68

CUI

47613729

Nr. de înmatriculare

J29/339/2023


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.CuratatorieCuAbur.ro
www.SteamCleaning.ro
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0733.16.32.16

Ploiesti,

Str Industriei nr 68

 

Oferta:

Preturi SteamCleaning.ro

Curatare interior complet cu abur
  • Clasa autoturism 5 locuri / Cabine Autoutilitara - 200 LEI

  • Clasa autoturism 7 locuri / Limuzina / Suv- 250 LEI

  • Clasa Microbus 8+1 - 300 LEI
Operatiuni Individuale
  • Scaun Auto (bc) - 50 LEI
  • Bancheta - 100 LEI
  • Scaune + Bancheta (5 locuri) - 150 LEI
  • Scaune + Bancheta (7 locuri) - 200 LEI
  • Portbagaj - 50 LEI
  • Fata Usa - 30 LEI
  • Scaun Copil - 50 LEI

 

 
Igienizare cu abur sistem climatizare
  • Clasa autoturism - 30 LEI
  • Clasa Microbus 8+1 - 50 LEI
Igienizare cu ozon sistem climatizare
 
  • Clasa autoturism - 50 LEI
  • Clasa Microbus 8+1 - 70 LEI
Reimprospatare interior auto cu abur 
  • Clasa mica/medie/Cabine Autoutilitara - 100 LEI
  • Clasa Limuzina/Suv - 120 LEI
  • Clasa Microbus 8+1 - 150 LEI

 

0733.16.32.16
www.SteamCleaning.ro
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ploiesti, Str Industriei nr 68
Oferta pret Decarbonizari.ro

Capacitate

Pret

Pana in 1000 cm3

100 lei

1000-1500 cm3

150 lei

1500-2500 cm3

200 lei

2500-3500 cm3

250 lei

3500-4500 cm3

300 lei

4500-5500 cm3

350 lei

>5500 cm3

Cere oferta

www.decarbonizari.ro  
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     
0733.16.32.16
Ploiesti, Str Industriei nr 68

Programari la:

0733.16.32.16

Cu noul sistem revolutionar pe baza de aburi, CuratatorieCuAbur.ro asigura o curatenie eficienta si calitativa a autoturismului dumneavoastra, atat la interior cat si la exterior.
CuratatorieCuAbur.ro ofera servicii personalizate de curatare pe baza de abur. Folosim atat aparatura profesionala cat si produse non-alergenice, de inalta calitate, adecvate pentru suprafata ce se doreste a fi curatata. Tehnologia cu abur este indicata pentru curatarea si igienizarea integrala a interiorului autoturismelor.

Curatarea profesionala cu abur este o metoda moderna, eficienta si sigura de igienizare a suprafetelor dificil de curatat. Aceasta tehnologie foloseste aburul uscat, la o temperatura de 180 °C, care este eliberat prin o duza la o presiune de 8 bari. Murdaria, oricat de dificila sau persistenta, dispare si, impreuna cu aceasta, dispar atat microbii cat si acarienii. Aburul imbunatateste calitatea aerului din habitaclu prin eliminarea prafului, a microorganismelor si a factorilor alergeni, astfel contribuind la obtinerea unui habitaclu igienizat si sanatos pentru cei din jur.
 
Curatare interior:
Folosind tehnologia cu abur curatarea tapiteriei din piele sau textile nu mai este o problema de nerezolvat;
Curatarea ecologica cu abur include: aspirare completa; curatare cu abur sub presiune si detergent biodegradabil, a tuturor elemntelor din material textil (inclusiv a mochetelor); curatare bord si fetele de portiera cu detergent special pentru plastic; curatare cu abur a portbagajului; curatare balamale usi si portbagaj; curatare si aspirare a tuturor chederelor; curatare geamuri (int+ext); aplicare neutralizator de mirosuri pe toate suprafetele textile; aplicare tratament pe toate suprafetele. 
Uscarea tapiteriei este rapida; 
Uscarea este foarte importanta deoarece previne formarea mirosurilor neplacute si a mucegaiului; 
Se intaresc fibrele textile + revigorarea si redarea culorilor initiale; 
Se folosesc produse ecologice ce nu dauneaza sanatatii;
Curatatoria auto CuratatorieCuAbur.ro este solutia ideala pentru cei care doresc ca autoturismul lor sa beneficieze de toata atentia cuvenita prin servicii multiple, profesionale si de calitate in domeniul spalarii si cosmeticii auto.
www.CuratatorieCuAbur.ro
www.SteamCleaning.ro
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0733.16.32.16

 

 

 

TRATAMENTE CU OZON

 

Ca principiu general de functionare, Generatoarele de ozon produc ozon(O3) care renunta la un singur atom de oxigen(O1).

Acest atom e liber sa se lege cu alte molecule din aer,daca sunt prezente,- mirosuri, gaze toxice, bacteri, spori,etc.-, facandu-le inactive prin oxidare si le blocheaza, descompune si neutralizeaza.

Natura face acelasi lucru.Lumina soarelui si furtunile creaza ozon natural.

Spatiile inchise pot fi curatate si consolidate prin generarea periodica de ozon pentru a reduce nivelul de contaminare a aerului.

Ozonul va indeparta mirosuri cum ar fi cele de: fum, mucegai si umezeala, culturi de bacterii,ciuperci-fungii,alimente alterate,voma, mirosuri cauzate de prezenta animalelor,etc.

Eliminarea mirosurilor neplacute din habitaclu

Generatoarele de ozon, care sunt folosite de ani de zile in curatatoriile chimice si in hoteluri, la lucrari de restaurare in urma incendiilor si a inundatiilor, pentru salubrizarea subsolurilor si pivnitelor cu mucegai si bacterii, sunt acum disponibile si pentru detailingul profesionist.

Mirosurile neplacute din automobile sunt determinate de cele mai multe ori de descompunerea anumitor materii organice si de aparitia unor ciuperci , bacterii sau mucegaiuri.

Dezinfectarea sistemului de aer conditionat

Dupa o perioada mai indelungata de nefolosire a instalatiei de aer conditionat, pot aparea mirosuri neplacute, sau chiar usturimi ale ochilor si nasului.

Cauza: Bacteriile si micro-organismele, pentru care umezeala si intunericul din instalatia de AC, sunt un mediu ideal de dezvoltare.

Ozonul poate fi folosit pentru distrugerea si eliminarea acestora, dezinfectarea si dezodorizarea sistemului de aer conditionatprin simpla intoarcere a butonului A/C ,in timp ce generatorul functioneaza in masina, setand functionarea instalatiei de climatizare in anumiti parametrii , actionand rapid si sigur.

Va recomandam, pentru obtinerea unui rezultat maxim, schimbarea filtrului de polen, care filtreaza aerul ce patrunde in interior si unde se vor depune cantitati imense de microbi, bacterii si mucegai.

Prin procedura folosita se va dezinfecta tubulatura, radiatorul, grilele, evaporatorul, si toate componentele instalatiei de aer conditionat, eliminandu-se sursele ce pot provoca afectiuni respiratorii(tuse,astm bronsic,etc.), alergii, usturimi ale cailor respiratorii si ale ochiilor, care va pot afecta sanatatea si va pot reduce imunitatea, expunandu-va unor afectiuni mai grave in viitor.

Deasemenea, ozonul, in comparatie cu alte sisteme chimice de curatat, nu provoaca iritatii si alergii ale ochilor si cailor respiratorii, lasand dupa expunere un aer proaspat, curat, ionizat, reconfortant, ca dupa o furtuna usoara de vara.

 

 

Ce este ozonul?

Ozonul, cel mai puternic oxidant si dezinfectant. Din lume.

Ozonul este o molecula formata din 3 atomi de oxigen. Ozonul este un alotrop al oxigenului, fiind numit si “oxigen activ” sau “oxigen triatomic”. Formula chimica O3. Moleculele de ozon formeaza un gaz al carui capacitate de oxidare este foarte puternica, ceea ce face ca ozonul sa fie un excelent dezinfectant, dezodorizant si virulicid. Revine repede la starea de oxigen. Nu lasa reziduuri. Complet ecologic.

Cum se formeaza Ozonul?

Ozonul se formeaza din oxigen. Natural.

In natura, ozonul este produs in doua moduri:

  • Cand moleculele de oxigen sunt expuse radiatiilor solare ultraviolete de o frecventa de 254 nanometri sau
  • Cand moleculele de oxigen sunt expuse unui camp de energie electrica de inalta tensiune (fulgerul)

In ambele cazuri, legaturile dintre atomii moleculelor de oxigen se vor rupe, iar apoi, atasandu-se de alte molecule de oxigen, vor forma molecula de ozon.

Cum se produce ozonul cu generatoarele Ozon HY20G?

Ozon din oxigenul ambiental. Fara alta materie prima.

Fulgerul produce in mod natural ozon. Folosind acelasi principiu, dar la o scara mult mai redusa, generatoarele Ozon HY20G produc ozon pe baza oxigenului preluat din aerul ambiental, prin expunerea la descarcari electrice de inalta tensiune. Molecula de oxigen O2 se rupe, iar atomii de oxigen O liberi se vor combina cu alte molecule de oxigen O2, astfel formandu-se noua molecula de ozon O3 . Generatoarele de ozon Ozon HY20G folosesc ca materie prima oxigenul din aerul ambiental. Nu au consumabile. Nu necesita operatiuni de intretinere periodica. Singurul cost este cel de achizitie. Si curentul electric.

Istoria ozonului – cateva dintre momentele importante

Ozonul, utilizat din ce in ce mai intens. Sigur, eficient si ecologic.

  • 1783 – olandezul Martinus Van Marum sesizeaza si consemneaza pentru prima data formarea unui gaz, cu miros specific, in preajma descarcarilor electrice din atmosfera
  • 1839 – 1840 – chimistul de origine germana Christian Friedrich Schobein este primul om care descopera, izoleaza fi denumeste gazul ca fiind “ozon”. Denumirea de “ozon” provine din grecescul “ozein”, care inseamna “miros”.  A descoperit ozonul in timpul unor experimente de electroliza a apei, la Universitatea din Basel, Elvetia
    1857 – primul generator de ozon, creeat de Werner von Siemens, in Germania
  • 1880 – chimistul britanic Walter Noel Hartley descopera pentru prima data proprietatea ozonului de a absorbi razele ultraviolete
  • 1893 – ozonul este utilizat prima data pentru purificarea apei potabile, in orasul Ousbaden din Olanda
    1896 – primul generator de uz medical – patentat de Nikola Tesla, urmand ca in 1900 sa infiinteze compania Tesla Ozon Co
  • 1898 – medical german Benedict Lust a pus bazele ozonoterapiei
  • 1906 – este construita prima fabrica de dezinfectare a apei pe baza de ozon, in Nisa, Franta
  • 1914 – 1918 – ozonul a fost folosit intens in timpul Primului Razboi Mondial pentru tratarea plagilor, a cangrenelor si pentru combaterea efectelor gazelor otravitoare
  • 1915 – medical german Albert Wolff a folosit ozonul pentru tratarea cancerului de colon si a ulcerului gastric
  • 1916 – existau in jur de 50 de instalatii de purificare a apei cu ozon in Europa. Apoi a fost descoperit clorul, iar utilizarea ozonului a fost mult redusa, clorul avand costuri de utilizare mult mai reduse
  • 1945 – incepe sa fie din nou folosit intens ca dezinfectant si pentru purificarea apei
  • 1973 – s-a descoperit ca la folosirea clorului ca dezinfectant al apei, acesta formeaza impreuna cu compusii organici unii compusi toxici cancerigeni – trihalometani. Din nou, dezinfectia apei cu ozon a luat avans, compusii organici fiind oxidati mult mai repede de ozon, in conditii de siguranta absoluta pentru sanatatea umana
  • 1990 – in jurul anului 1990 erau deja in Europa peste 2000 de instalatii de purificare a apei cu ozon. In prezent, ozonul  este folosit in cele mai diverse domenii

 

Timpul de injumatatire (half-life)

Reducerea concentratiei de ozon la jumatate

Timpul de injumatatire a ozonului se refera la perioada de timp care trebuie sa treaca din momentul producerii ozonului pana cand concentratia acestuia sa se reduca la jumatate. In aer si in apa, timpul de injumatatire a ozonului este de aproximativ 20-30 de minute. Inseamna ca la fiecare aproximativ 20-30 de minute concentratia de ozon se va reduce la jumatate. In practica, timpul de injumatatire este mai scurt. Factori precum temperatura, pH-ul, contaminantii sau contactul cu diverse substante organice sau anorganice, vor influenta timpul de injumatatire.

Avantajele utilizarii ozonului in aer:

  • este cel mai puternic oxidant si dezinfectant aflat la indemana omului. Capacitatea sa de oxidare este depasita doar de fluor, insa toxicitatea fluorului face ca acesta sa nu poata fi utilizat casnic sau industrial
  • in urma utilizarii ozonului nu raman reziduuri chimice
  • ucide majoritatea patogenilor in cateva secunde sau in cateva minute
  • dezinfectarea cu ozon nu presupune folosirea niciunei substante chimice
  • distruge in mod real mirosurile – NU le acopera!
  • in urma utilizarii ozonului nu ramane niciun fel de reziduu chimic
  • ajunge si in locurile greu accesibile sau in care nu se poate ajunge altfel, dezinfectand toate suprafetele si obiectele din incaperea tratata cu ozon
  • nu lasa urme pe suprafetele cu care intra in contact
  • desi este foarte puternic oxidant, NU deterioreaza suprafetele cu care intra in contact in cazul tratamentelor cu ozon obisnuite
  • ozonul este complet ecologic – dupa cedarea atomului de oxigen care determina procesul de oxidare, molecula O3 redevine o molecula O2.

 

Dezavantajele utilizarii ozonului in aer

  • incaperile care urmeaza a fi tratate cu ozon trebuie OBLIGATORIU eliberate de oameni, animale si plante
  • in concentratii foarte mari si intr-un timp de expunere la ozon foarte indelungat, unele materiale cu care intra in contact pot fi degradate; degradarea nu se intampla in cazul tratamentelor cu ozon uzuale
  • nu poate fi stocat si transportat
  • costuri de utilizare relativ mari in raport cu dezinfectantii obisnuiti
    Precizari
  • pentru oameni, ozonul este benefic in concentratiile in care il gasim in natura. In concentratii mari, inhalarea ozonului poate provoca tuse, deteriorarea cailor respiratorii, uscarea mucoaselor nazale sau bucale, grave probleme respiratorii sau chiar deces
  • ozonul trebuie utilizat cu maxima atentie si intr-un mod deplin responsabil. Astfel, nu va produce niciun fel de efect nedorit
  • costul ridicat de utilizare al ozonului este dat in cea mai mare masura de faptul ca trebuie produs la fata locului, iar echipamentele de producere a ozonului (cele de calitate, testate, omologate) au costuri de productie si achizitie relativ ridicate. Intervine si factorul uman, care trebuie sa fie unul avizat si pe deplin responsabil in utilizarea ozonului

 

Care sunt avantajele utilizarii ozonului in aer?

Ozonizarea – dezinfectare totala. Dezodorizare completa. 100% ecologic.

  • Ozonul este cel mai puternic dezinfectant.Este cel mai puternic oxidant si dezinfectant aflat la indemana omului. Capacitatea sa de oxidare este depasita doar de fluor, insa toxicitatea fluorului face ca acesta sa nu poata fi utilizat casnic sau industrial
  • Fara reziduuri, fara urme pe suprafete.In urma utilizarii ozonului nu raman reziduuri chimice
  • Distruge virusii, bacteriile, mucegaiul si ciupercile. Ucide patogenii in cateva secunde sau in cateva minute
  • Fara chimicale!Dezinfectarea cu ozon nu presupune folosirea niciunei substante chimice
  • Distruge orice miros!Distruge in mod real mirosurile – NU le acopera!
  • Intra in contact cu toate obiectele si suprafetele.Ajunge si in locurile greu accesibile sau in care nu se poate ajunge altfel, dezinfectand toate suprafetele si obiectele din incaperea tratata cu ozon
  • Nu deterioreaza suprafetele.Desi este foarte puternic oxidant, NU deterioreaza suprafetele cu care intra in contact in cazul tratamentelor cu ozon uzuale
  • 100% ecologic. Dupa folosire revine la starea de oxigen. Ozonul este complet ecologic – dupa cedarea atomului de oxigen care determina procesul de oxidare, molecula de O3 redevine o molecula O2

 

Ce beneficii aduce ozonizarea unei incaperi?

Dezinfectare si dezodorizare. Suprafetele din incintele tratate cu ozon vor fi dezinfectate si dezodorizate.
Ozonul intra in contact cu toate suprafetele. Ozonul, fiind un gaz, va patrunde chiar si in locurile cele mai greu accesibile, distrugand patogenii din intreaga incapere. Intrand in contact cu peretii, tavanul, lustrele, galeriile, perdelele, mobilierul, canapelele si cu toate celelalte obiecte situate in incaperea tratata cu ozon, realmente dezinfecteaza si dezodorizeaza.
Ozonul curata aparatele de aer conditionat. In cel mai eficient mod. Daca incaperea este dotata cu un sistem de aer conditionat, acesta va fi complet igienizat. Bacteriile, virusii, fungii sau mucegaiul din interiorul tubulaturii si al compresorului vor fi distruse de ozon. Aparatul de aer conditionat va putea fi folosit in conditii de siguranta pentru sanatate. Eventuale mirosuri neplacute provenite din interiorul aparatelor de aer conditionat, vor disparea. Complet.
Miros specific placut, ca dupa o ploaie de vara. In urma tratamentului cu ozon va ramane doar un miros specific placut si o mare cantitate de oxigen.
Plus de calitate vietii. Incercati tratamentul cu ozon. Va aduce beneficii sanatatii dumneavoastra. Va contribui la starea de bine.

 

Cat timp dureaza efectul dupa ozonizare?

Aceasta este una dintre cele mai frecvente intrebari.  Un raspuns exact nu poate fi dat.
Depinde. Dar stim ca prin ozonizare incaperea este dezinfectata si dezodorizata. Mai departe, desigur, depinde de felul in care va fi utilizata.
Garantam pentru eficienta. Spre exemplu, sa vorbim despre o incapere in care miroase a fum de tigara imbacsit, impregnat in pereti, tapet, tapiserii etc. Prin ozonizare, mirosul va fi eliminat. Daca se va fuma mult in continuare, bineinteles, mirosul se va impregna din nou, dar intr-un timp indelungat. Cu siguranta ca va mirosi din nou a fum de tigara, insa va trece mult timp pana sa se simta acel miros invechit, statut, imbacsit.

 

Este ozonul cel mai puternic oxidant?

Cel mai puternic oxidant cunoscut este fluorul. Fiind foarte toxic, nu poate fi utilizat in aplicatii casnice sau industriale.
Ca putere de oxidare, urmatorul element din natura este ozonul. Folosit in mod corect, este 100% ecologic. Intotdeauna revine la starea de oxigen diatomic. Asadar, ozonul este cel mai puternic oxidant pe care il putem utiliza.

 

Este ozonul acelasi cu smogul?

Smogul oxidant este creeat de diversi factori si este un poluant. Deterioreaza stratul de ozon. Un exemplu, reactia chimica declansata de lumina solara, in atmosfera joasa si poluata de la suprafata Pamantului, intre oxizii de azot si hidrocarburi, duce la formarea a numerosi compusi cu proprietati oxidante: ozon, formaldehida, peroxizi ai unor compusi organici, oxizi de azot etc. Smogul contine ozon, insa notiunile definesc compusi diferiti. Smogului i se mai spune “ceata oxidanta”.

 

Distruge ozonul mucegaiul?

Ozonul este capabil sa distruga mucegaiul si sporii. Totusi, cateva precizari sunt necesare. Ozonul distruge mucegaiul aflat la suprafata, sporii din aer si va elimina complet mirosul de mucegai si igrasie impregnate in haine, covoare, tapiserii etc. Insa, daca nu este eliminata sursa mucegaiului (umezeala), mucegaiul va reaparea. Asadar, ozonul omoara mucegaiul, insa nu il va elimina definitiv daca nu este stopata umezeala. Tratamentul cu ozon va elimina cu succes mirosul de mucegai si de igrasie. Va distruge sporii din aer, protejandu-va sanatatea.

Written by Super User
Category:

Descriere Serviciu - CURATARE TAPITERIE AUTO

Pachetul interior complet presupune curatarea in detaliu a intregului habitaclu. Fiecare element este atent curatat cu abur si produse de cea mai inalta calitate pentru ca masina dumneavoastra sa-si recapete aspectul de nou.

Prin igienizarea si dezinfectarea intregului interior utilizand tehnologia de injectie-extractie cu abur alaturi de produse profesionale de top, eliminam praful si murdaria. Mai mult, datorita temperaturii ridicate a aburului (peste 170 de grade Celsius) putem distruge complet microbii, bacteriile, sporii de mucegai si alergenii pentru ca dumneavoastra impreuna cu familia sa calatoriti intr-un mediu sterilizat.
> recomandat familiilor care au nou nascuti 
> persoanelor alergice sau sensibile
> recomandat a se efectua de minim doua ori pe an

La sfarsitul procesului de curatare si uscare a elementelor din interior aplicam dressing pentru protectia si hidratarea plasticelor de pe bord si fete de usi, cat si pentru chederele usilor si ale portbagajului.

Iată cei 8 paşi simpli pentru curăţenia în profunzime a interiorului maşinii tale:

1. PLAFONUL

Pulverizăm pe plafon soluţii profesionale cu spumare redusa, insistând asupra petelor; apoi îndepărtăm şi finalizăm cu aspiratorul de injecţie extracţie.( in functie de material).

2. STÂLPI + CENTURI

Folosim o soluţie specială pentru suprafeţe din plastic şi o lavetă cu structură elastică, rezistentă, care aspiră umiditatea sau orice tip de murdărie. Centurile sunt spălate şi uscate folosind procedura injecţie-extracţie.

3. SCAUNE + BANCHETĂ
Cum se curăţă tapiţeria din material textil :
  • Întâi aspirăm tapiţeria pentru a scăpa de praf şi firmituri
  • Apoi şamponăm tapiţeria cu soluţii profesionale de curăţare
  • Pe urmă o spălăm cu ajutorul, steamerului ce produce abur uscat la o temperatura de 170  °C.
  • La final pentru a scoate toata murdaria din profunzimea elementelor folosim un aspirator injecţie-extracţie cu 3 motoare si o putere de 3600 w, lăsând suprafeţele curăţate în profunzime.

Tapiţeria din piele se curăţă în urma unui tratament mai complex:

  • Întâi aspirăm tapiţeria pentru a scăpa de praf şi firmituri
  • Aplicăm o soluţie specială de curăţare cu ajutorul unei lavete fine, din microfibră
  • Se aplica abur uscat, pentru a inmuia suprafata din piele si pentru a face materialul sa isi deschida porii
  • Curăţăm tapiţeria cu o lavetă elastică si cu un compost de solutii speciale pentru piele, insistând asupra zonelor pătate
  • La final aplicăm o soluţie hidratantă pentru a recondiţiona pielea, apoi curaţăm şi uscăm cu o altă lavetă din microfibră.
4. MOCHETA
  • Întâi aspirăm mocheta pentru a scăpa de praf şi firmituri
  • Apoi şamponăm cu soluţii profesionale de curăţare
  • Pe urmă o spălăm cu ajutorul, steamerului ce produce abur uscat la o temperatura de 170  °C.
  • La final pentru a scoate toata murdaria din profunzimea elementelor folosim un aspirator injecţie-extracţie cu 3 motoare si o putere de 3600 w, lăsând suprafeţele curăţate în profunzime.
5. PORTBAGAJ

Şamponăm suprafeţele din material textil, aplicam aburul uscat pentru a inmuia murdaria, apoi îndepărtăm mizeria, praful şi impurităţile cu aspiratorul de injectie-extractie pentru un portbagaj impecabil. Aplicăm soluţii speciale pe tot ce înseamnă plastic, ca să lucească a nou, fără strop de pată.

 

6. FEŢE USI

Întâi pulverizăm soluţii speciale, aplicam aburul uscat pentru a inmuia murdaria, apoi ne folosim de aspiratorul de injecţie-extracţie pentru a curăţa materialul de praf şi impurităţi. Plasticul e tratat cu soluţii speciale pentru a-l curăţa de pete şi a-i da stălucire de nou-nouţ.

 

7. BORD + SUPRAFEŢE PLASTIC

Intervenim pe plasticul bordului cu o lavetă elastică pentru aplicarea soluţiei speciale de curăţare a petelor, dupa care se aplica abur uscat, pentru a inmuia suprafata. Aspectul de imaculat se datorează soluţiei hidratante; aplicată cu o lavetă din microfibră, ajută la recondiţionarea plasticului.

 

8. GEAMURI INTERIOARE

Avem soluţiile profesionale potrivite pentru îndepărtarea petelor şi a prafului de pe geam, precum şi lavete speciale pentru finisajul perfect.

www.CuratatorieCuAbur.ro
www.SteamCleaning.ro
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0733.16.32.16
Ploiesti, Str Industriei nr 68